NOUTATI:

MULȚUMIM TUTUROR PARTICIPANȚILOR, DAR ȘI CELOR CARE AU DONAT BANI ȘI NU AU PARTICIPAT LA COMPETIȚIE, AM REUȘIT SA STRÂNGEM SUMA DE 1770 LEI, CU ACEASTĂ SUMĂ VOM FACE SĂ ZÂMBEASCĂ 25 DE COPII CU VÂRSTE DE PÂNĂ ÎN 10 ANI DIN 2 CENTRE DE PLASAMENT DIN ORADEA!!!

 

Grila Open Caritabil 2014

 

 

Open Caritabil 2014

 

 

OPEN DE SNOOKER ÎN SCOP CARITABIL, Ediţia a III-a 2014 se va desfașura în perioada 13 - 14 DECEMBRIE 2014, la clubul Sportiv Black & White ORADEA, situat pe str. MOȚILOR nr. 2 harta o găsiți aici: (https://maps.google.ro/maps?expflags=enable_star_based_justifications:true&ie=UTF8&cid=10612958431376220624&q=Black%26White+Oradea&iwloc=A&gl=RO&hl=en) 

 

ÎNSCRIERILE SE POT FACE PÂNĂ SÂMBĂTĂ 13 DECEMBRIE ORA 10:00.

 

Prin plata taxei concurentul a luat la cunoștință regulamentul concursului și este de acord atât cu postarea de materiale audiovizuale (text, foto, video) ce privesc activităţile în cadrul Competiţiei OPEN DE SNOOKER ÎN SCOP CARITABIL, Ediţia a III-a 2014, materiale realizate de către club sau persoane în colaborare cu clubul sportiv, pe site-ul de internet al C.S.S. Black & White Oradea www.snookeroradea.ro, cât şi cu difuzarea pe canalele de televiziune aflate în colaborare cu C.S.S. Black & White Oradea, a materialelor mai sus menţionate.

 

Taxa minimă de participare 30 RON! Toate fondurile strânse vor fi donate CENTRULUI DE PLASAMENT DE TIP FAMILIAL "STEAUA NOROCOASĂ" ORADEA!

 

Tragerea la sorți va avea loc SÂMBĂTĂ 13 DECEMBRIE 2014 de la ora 11:00.

Meciurile vor începe SÂMBĂTĂ 13 DECEMBRIE 2014 la ora 11:30.

 

Se va juca sistem piramidă eliminatorie, cel mai bun din 3 jocuri inclusiv finala!

 

Competiţia se va desfăşura conform regulamentului internaţional de snooker, excepție la regula de FAULT şi RATARE (eng. foul and a miss) unde se va juca cu 3 repetări.

“Dacă bila albă nu atinge nicio bilă sau atinge întâi o altă bilă decât bila țintă, arbitrul consideră că jucătorul nu a făcut tot posibilul pentru a juca legal și diferența de punctaj dintre jucători este mai mică decât numărul de puncte ce se poate obține cu bilele de pe masă, atunci arbitrul anunță fault și ratare (engl. foul and a miss). În acest caz, adversarul jucătorului ce a comis faultul poate să-l oblige pe acesta să joace din nou din aceeași poziție. În acest caz, arbitrul repune bilele în poziția din care s-a jucat lovitura. În cazul în care jucătorul ce a comis faultul are de introdus o bilă colorată, poate să joace altă lovitură (să declare altă bilă decât cea declarată la lovitura anterioară), respectiv poate nominaliza altă bilă colorată ca bilă țintă. Dacă este la bilele roşii, deasemenea, poate juca la o bilă roşie diferită de cea la care a jucat la lovitura anterioară.”

 

 

Condiţii de joc:

  1. 5 mese profesionale de snooker
    • 4 mese I.B.S.F. & E.B.S.A. "SHENDER PRINCE" 12ft snooker tables - postav Strachan 6811 tournament,
    • 1 masa "DYNAMIC PRINCE" 12ft snooker table - postav Strachan 6811 tournament.
  2. aer condiţionat.

 

Înscrierea nu este condiționată de obligativitatea de a fi legitimat la vreun Club Sportiv de Snooker.

Este permisă participarea oricărei persoane de orice vârstă și sex, excepție facând persoanele sub 18 ani, care vor fi nevoite să fie însoțite de cel puțin unul dintre părinți sau un tutore legal.

 

Regulament de snooker aici.

 

Ținuta nu este obligatorie!

Pentru alte informații vă stăm la dispoziție zilnic L - V după ora 10:00 la nr. de tel. 0771.692.320 MUREȘAN Gheorghe, tel. 0754.515.686 AVRAM Sorin, sau la adresa de e-mail contact@snookeroradea.ro. 

Parteneri: World Snooker Logo Rst Sigla Tac Biliard Logo Probikers Snooker Club Cluj Image Golden Q IBSF Shender EBSA Logo 260