NOUTATI:

 

IMG 2465

IMG 2459

 

IMG 2444   IMG 2435   IMG 2429

 

 

 

Clasament Campionat Snooker 2013 Detaliat

După analiza etapei a VII-a a Comisiei de disciplină și analiză a clubului sportiv s-au luat următoarele deciziiNedelcu Andrei, Flavia Andrișca, Răzvan Tivadar și Zoltan Matyasi membrii ai clubului sportiv nu vor primi punctele aferente etapei a VII-a  a campionatului intern, deoarece nu au respecatat regulamentul de ordine interioară a clubului sportiv.

("23. Pentru jucătorii care nu respectă regula de a rămâne arbitru la masa de joc după pierderea unui meci (sau dacă nu îl înlocuieşte un alt arbitru), pentru jucătorii care confirmă prezenţa la etapă şi pentru jucătorii care nu se prezintă la meciul stabilit pe tablou vor fi penalizaţi cu un avertisment si nu vor primi nici un punct aferent în etapa respectivă, exceptii în cazul problemelor familiale. Cazurile vor fi analizate de comisia de disciplină și analiză a campionatului intern în maxim 48 de ore după terminarea fiecărei etape.")

Piramida Etapa VII Detaliat 

 

Parteneri: World Snooker Logo Rst Sigla Tac Biliard Logo Probikers Snooker Club Cluj Image Golden Q IBSF Shender EBSA Logo 260